Massage Helsingborg

Eva Klang Friskvård & Underhållning – massage Helsingborg

Massage för dig i Helsingborg

Välkommen hit till mig på Eva Klang Friskvård & Underhållning, ett företag för er i Helsingborg som är intresserade av massage. Här så finner ni först och främst en diplomerad massör samt hälsocoach och idrottslärare som kan hjälpa dig på ett kvalificerat och engagerat vis och som riktar in sig på att kunna erbjuda behandlingar som är rehabiliterande, förebyggande eller avkopplande.

Med massage så kan man bland annat lösa upp spänningar i muskulatur samt få andra positiva effekter på blodcirkulation, skelettmuskulatur, hormonutsöndring och på bindväv. Dessutom så kan den ge smärtlindring samt en förbättrad rörelseförmåga när man har muskel- eller ledbesvär. Kontakta mig för mer information.

Massage Helsingborg

Muskelspänningar

Orsakerna till muskelspänningar kan vara många så som dålig arbetsställning, monotont arbete, ansträngningar, stressigt liv och mycket mer. Hos mig så väljer du därför om du vill ha en avslappnande massage eller om den ska vara mera djupgående och mer behandlande för muskler och vävnad.

Gympa

Med rörelser till glad musik så tränar vi bl.a. kondition, styrka, rörlighet, koordination och balans. Stretchning av muskler och avslappning ingår också i dessa pass. Lättgympa passar nybörjare och såväl kvinnor som män.

Välkommen att anmäla er till mig, Eva Klang, på tel: 076-84 68 504!

Mer info

Befinner du dig i Helsingborg eller andra områden däromkring och är intresserad av klassisk svensk massage eller något av det andra som jag erbjuder genom Eva Klang Friskvård & Underhållning, så finner du mer information på BokaDirekt. Givetvis är du även alltid varmt välkommen att höra av dig!

Vill ni veta mer?